Woon- werkpand in De Pijp
Woon- werkpand in De Pijp

Raddraaier

Drukkerij Raddraaier bevindt zich vanaf de kraak in 1980 in Ostade 233. Aanvankelijk waren wij de huisdrukkerij van de actiebeweging. Later specialiseerden wij ons in kwaliteitsdrukwerk. Drukkerij Raddraaier drukt nu hoofdzakelijk voor sociaal-culturele en politieke organisaties, kunstenaars, fotografen en Rietveldstudenten.

De drukkerij staat bekend om haar betrokkenheid bij haar opdrachtgevers, vormgevers en kleine particuliere klanten. Beginnende ontwerpers en Rietveldstudenten weten de weg naar de Raddraaier dan ook vaak te vinden. De Raddraaier maakte de afgelopen jaren regelmatig indruk met een aantal grafische projecten die ze met vormgevers ondernam, waarbij liefde voor het vak en reflectie over grafische materialen voorop stonden. Men rekent ons dan ook tot de creatieve sector.

De drukkerij is innoverend bezig wat betreft de toepassing van minder milieubelastende materialen en machines. We hebben een grote expertise opgebouwd op het gebied van de milieuwaarden van papiersoorten en doen eigen onderzoek naar keurmerken. Momenteel investeren wij in een eco-drukpers.

Van Ostadestraat 233-B
1073 TN Amsterdam
Tel: 020 6730578

www.raddraaier.nl